KAKO V 4 KORAKIH DO TOTALNO HUDEGA BOŽIČNEGA DARILA BREZ HUDE POTROŠNJE €€

KAKO V 4 KORAKIH DO TOTALNO HUDEGA BOŽIČNEGA DARILA BREZ HUDE POTROŠNJE €€

Božični večer. Ura je 20.00. V zadregi stojim sredi nakupovalnega centra, ki se bo vsak čas zaprl. Ozrem se okoli, le še kopica ljudi brezglavo teka od trgovine do trgovine z izčrpanimi obrazi. Zatečem se v prvo trgovino. Stojim. Gledam. Nevem kaj bi a nekaj moram. Pohitim do druge trgovine. Najdem stvar ki bi bila primerna za darilo, a je totalno izven budgeta. Voziček napolnem s stvarmi, ki so bile na razpolago in sem si jih lahko privoščil/a.  Niso mi všeč a najbližnjih ne želim pustiti brez darila. Vse skupaj me je totalno preveč stalo, povrhu pa sem še nezadovoljen/na.

 

Se je tudi tebi to že zgodilo? Beri naprej.

 

  • 1. Planiraj. Ne kupuj zadnji dan! Vzemi si teden ali dva časa, postavi budget in premisli kaj ima oseba katero boš obdaril/a rada.

 

  • 2. Preveri na spletu. Dandanes skoraj vse kar želiš dobiš v spletnih trgovinah, kjer lahko vnaprej vidiš tudi ceno vsakega izdelka izbranega za darilo.

 

  • 3. Preračunaj. Vzami list papirja in seštej vse kar si izbral/a. Če je cena presegla budget, črtaj in išči ponovno.

 

  • 4. Zavijaj sam/a. V raznih trgovinah kot so teddy pepco itd… dobiš vse možne papirje, trakce, okraske. Če pa neznaš darila zaviti pa prečekiraj youtube.

 

Upamo da smo ti s tem pomagali, do lažje izbire, saj izbira darila večkrat povzroča preglavice.

Še darilce od nas: 

Do 7. 1. 2024 lahko v naši spletni trgovini nakupuješ z 20% popsuta s kodo xmaz_23

 

Vesele praznike!

 

Ambiguus TEAM

Back to blog